Slimme verlofregistratie voor start-ups en mkb'ers!

Beheer simpel jouw verlofregistratie en geef inzicht aan je medewerkers. Zorgeloze verlofregistratie in een handomdraai!

Probeer verlofregistratie van Hooray nu direct gratis uit!

verlofsoorten en verlofkalender; simpele verlofregistratie
"Wij zochten een makkelijkere manier voor verlofregistratie en de Excel-lijsten de deur uit te doen. Met Hooray managen de medewerkers zelf hun verlof. Scheelt een hoop tijd!" Theo Schroen - CEO Liters

Met Hooray regelen medewerkers zelf hun verlof

Hooray helpt ondernemers met het versimpelen en automatiseren van hun verlofregistratie. Zorg voor blije medewerkers met onze slimme verloftool!

Altijd up-to-date verloftegoed

Weg met de Excel-lijsten! Hooray berekent op basis van contractafspraken hoeveel tegoed iemand per jaar heeft. Elke medewerker kan zelf verlof aanvragen en inzien wat zijn saldo is op dat moment. Geen frustratie, maar overzicht voor werkgever en werknemer.

Overzichtelijke agenda met beschikbaarheid

In één oogopslag zien wie er aanwezig is in het bedrijf en per team? Simpel via de overzichtelijke agenda van Hooray! Zowel verlof als vrije dagen zichtbaar.

Eenvoudig overuren schrijven

Geen gedoe met overuren meer. Registreer eenvoudig tijd-voor-tijd. Scheelt veel gedoe!

Hooray kost € 2,00 per maand per medewerkers en is helemaal gratis voor teams tot 6 personen.

Voordelen Hooray!

Hooray helpt start-ups en mkb'ers met het versimpelen en automatiseren van personeelszaken. Vergeet nooit meer een verlofaanvraag te accorderen en krijg inzicht in beschikbaarheid. Laat teams zelf hun HR-zaken regelen. Met Hooray creëer je een 'great-place-to-work'!

foutloos en snel

jouw administratie is altijd up-to-date

100% veilig

slim inlogsysteem, encryptie en opslag op Nederlandse servers

blije medewerkers

medewerkers weten waar ze aan toe zijn

bespaar tijd

bespaar tijd op administratie en houdt focus op 
jouw onderneming

F.A.Q.

Support

Heb je vragen over Hooray of aanvullende ideeën? Stel je vraag per e-mail of onze chat. 

support@hooray.nl

De verlofmodule kost € 2,00 per maand per medewerker. Daarnaast biedt Hooray binnenkort ook personeelsdossiers en declaraties als module aan. Elke extra module kost de helft.

Om start-ups en kleine bedrijven tot 6 personen een zetje in de goede richting te geven, bieden we Hooray gratis aan!

Op onze pricing pagina lees je meer over de kosten en wat het je oplevert.

Hooray is een initiatief van start-up studio Liters uit Utrecht. Als digital team zochten wij zelf naar een tool om alle HR-zaken zorgeloos, betaalbaar en met fun te regelen. Daarnaast is het onze missie om entrepreneurs te helpen bij het bouwen van hun droom en geloven we sterk in talentontwikkeling. Daarom zijn we gestart met de ontwikkeling van Hooray, jouw slimme HR-assistent.

Zeker weten! Al je gegevens worden opgeslagen in jouw eigen encrypted kluis, waarvoor we SSL-encryptie toepassen. Je data staat daarnaast opgeslagen in Nederland bij een erkende hoster.

Dat kan zeker, we vinden het leuk om in contact met je te komen en met je mee te denken. Je kunt ons via de chat rechtsonder bereiken of even een mailtje sturen naar support@hooray.nl.

Geen vragen meer? Start direct!

In 5 minuten up and running.

Onze verlof-module is nu beschikbaar en gratis voor teams tot 6 collega’s. Proberen? In 5 minuten al je collega’s aan boord!